Ajankohtaista

Apteekin remontti

Apteekkimme tiloissa on meneillään remontti, jonka on arvioitu valmistuvan elokuun aikana. Remontin aikana asiakaspalvelutila on normaalisti käytössä, mutta sen sijaan apteekin takatilat, joissa on ollut mm. toimistotilaa, ovat kokonaan pois käytössä, sillä takatiloissa vaihdetaan vanhat lattiat ja maalataan seinät sekä uusitaan valaistus. Remontin myötä reseptintoimitus siirtyy peremmälle ja näin saamme asiakaspalveluun lisää tilaa ja avaruutta ja palveluvalintaan itsehoitotuotteille lisää hyllymetrejä.
Apteekkimme palvelee remontin aikana normaalien aukioloaikojen mukaan, mutta remontti voi aiheuttaa ajoittain meluhaittaa.

Päivystävä apteekki
Kotkassa ei ole apteekkien päivystysvuoroja – Kauppatorin apteekki palvelee vuoden jokaisena päivänä, tervetuloa palveltavaksi!

Uusi apteekkari Kirsi Simola
Aloitin Kauppatorin apteekin apteekkarina 5.5.2021. Apteekkialaan olen tutustunut ensikerran 15-vuotiaana työelämään tutustumisjaksolla ja heti lukion jälkeen työskentelin teknisenä apulaisena melkein kolmen vuoden ajan ennen kuin lähdin opiskelemaan farmasiaa. Kotkaan olen muuttanut vuonna 2005 ja olen työskennellyt proviisorina neljässä apteekissa ennen kuin sain oman apteekin.

Asiakaslehti

Lue uusin asiakaslehti tästä


Laatuapteekit -lehden uutisia